Skip to main content

Ik ervaar het leven als een ontdekkingsreis waarin er soms mensen bij komen en ik soms van mensen  afscheid neem.

Elk contact brengt en leert mij iets.

Over mij

Naast mijn gezin met mijn man en twee prachtige zonen geniet ik enorm van het buiten zijn. De natuur brengt mij rust en stilte. Hier kan ik aarden en mijn hobby, tuinieren, naar hartenlust uitoefenen. Ook met onze Golden retriever, Sinne, is het echt genieten. Zij kan vol verwondering naar de overvliegende vogels kijken. Alsof ze hen voor het eerst ziet. Dat maakt mij bewust dat ik vaak onvoldoende stilsta en geniet.

Ervaring

Nadat ik enkele jaren als verpleegkundige heb gewerkt, heb ik in andere functies binnen diverse zorgorganisaties gewerkt. In 2014 kwam ik via mijn werk in contact met een homeopaat.

Zij vertelde mij heel enthousiast over haar werk als homeopaat. Haar verhaal raakte iets in mij, waardoor ik mij ben gaan verdiepen in homeopathie. homeopathiesneek beeld 1Dit heeft er toe geleid dat ik de opleiding tot klassiek homeopaat aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle ben gaan volgen, waar ik in juli 2019 mijn diploma heb gehaald. 

Levensverhaal

homeopathiesneek beeld 2Ik vind het heel bijzonder dat ik in mijn vak een tijdje in iemands leven mee mag lopen. Wie ben je, wat beweegt je en wat is er gebeurd waardoor er klachten zijn ontstaan. Eigenlijk gaat het om je levensverhaal.  Maar het gaat ook over je overtuigingen en welke blokkades er zijn waardoor je lichaam signalen afgeeft. Het is fijn om op een natuurlijke manier mensen te kunnen ondersteunen in hun eigen herstelproces. Ik loop een tijdje met je mee om je op weg te helpen, je vragen te stellen en je te helpen om patronen te ontdekken die jouw klachten mogelijk beïnvloeden. Dit is vaak een boeiend proces waarbij ik het heel bijzonder vind dat ik hier deelgenoot van mag zijn.  

Opleidingen

2023:
Basis- en vervolgopleiding Familieopstellingen

2022 - 2023:
10 daagse Voortgezette opleiding Predictive Homeopathie

2021:
Bijscholing Alex Leupen: Homeopathie tijdens zwangerschap

2020:
Mumbai; 10-daags bijscholing Predictive Homeopathy van dr. Prafull Vijayakar

2019: 
Seminar Regensburg: Predictive Homeopathy; treating children, 
Afronding Opleiding tot klassiek homeopaat, (avkh.nl)

2017 - 2018:
10 daagse Basisopleiding Predictive Homeopathie

Voorgaande opleidingen
- Gezondheidswetenschappen te Maastricht
- HBO-v
- VWO

Publicaties - in de media

grootsneek juni2021Groot Sneek

Vier keer per jaar staat er samen met twee andere ondernemers een artikel van mij in Groot Sneek.

Download onderstaand de laatste artikelen.