Skip to main content


De signalen die je lichaam geeft, noemen we vaak klachten. 

Intake

Tijdens het eerste consult brengen we samen in kaart wie je bent en wat je immuunsysteem aan klachten laat zien vanaf de kindertijd tot nu. De signalen die je lichaam geeft, noemen we vaak klachten. Deze klachten ontstaan meestal omdat je je anders gedraagt dan wie je werkelijk bent. Dit gebeurt omdat eerdere ervaringen in het leven niet altijd fijn zijn geweest en je deze gevoelens niet weer wilt hebben. De klachten geven aan dat je niet in balans bent. Ik kijk naar jou als totale mens, dus wat zich lichamelijk, mentaal en emotioneel laat zien aan klachten en gevoeligheden en hoe dit zich bij jou uit. Dit is voor ieder mens anders en geeft veel informatie wat er bij jou speelt. Een eerste gesprek duurt ongeveer anderhalf uur tot twee uur.

Vervolg

Als homeopaat zoek ik altijd naar een middel wat past bij jouw specifieke klachten. Het homeopathisch middel stimuleert jouw zelfherstellend vermogen van het lichaam. Na het consult werk ik het uit en wanneer ik een homeopathisch middel voor je heb gevonden, kun je dit ophalen of ik stuur het op. Er zit altijd een gebruiksaanwijzing bij. Na een of twee weken vraag ik een terugkoppeling over hoe het met jou en je klachten gaat. Op basis daarvan maken we vervolgafspraken over het innemen van het middel.

Na ongeveer 5 weken hebben we een vervolgafspraak om samen te bespreken hoe het met je gaat. Zijn de klachten verdwenen, zijn er nieuwe klachten en wat speelt er op dat moment? Hoe zit het met je energie, hoe is je stemming en waar zit je in het proces? Ik beoordeel op basis hiervan het herstelproces en we maken vervolgafspraken.